Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США не демонструють єдиної динаміки

14 квітня 2023 року, 17:40
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси не демонструють єдиної динаміки в п'ятницю, інвестори оцінюють дані про роздрібні продажі в США і звітність провідних банків Уолл-стріт за перший квартал.

Роздрібні продажі в США в березні впали на 1% відносно попереднього місяця, свідчать дані міністерства торгівлі країни. Експерти, опитані Bloomberg, у середньому очікували зниження на 0,5%. У річному вираженні зростання становило 2,9%.

Продажі без урахування автомобілів минулого місяця скоротилися на 0,8%. Показник без урахування автомобілів і палива зменшився на 0,3%.

Пізніше в п'ятницю будуть оприлюднені дані про промислове виробництво і попереднє значення індексу споживчої довіри за квітень, що розраховується Мічиганським університетом.

Акції JPMorgan Chase & Co. підскочили на премаркеті на 5,8%. Найбільший банк США за обсягом активів збільшив чистий прибуток у першому кварталі 2023 року в 1,5 раза, виручку - на 25%, до рекордного рівня.

Ціна паперів іншого великого банку, Wells Fargo & Co., піднімається на 3,1%. Wells Fargo в січні-березні збільшив чистий прибуток і виручку, причому обидва показники перевершили прогнози ринку.

Котирування акцій Citigroup Inc. зростають на 1,8%. Банк збільшив квартальний чистий прибуток на 7%, виручку - на 12%, і обидва показники виявилися кращими за прогнози ринку.

Ринкова вартість UnitedHealth Group підвищилася на 0,2% завдяки тому, що провідна компанія сфери медичного страхування в минулому кварталі зафіксувала краще, ніж очікувалося, зростання ключових фінансових показників і підвищила річний прогноз.

Капіталізація інвесткомпанії BlackRock збільшується на 2,1%, хоча вона скоротила чистий прибуток у першому кварталі на 19% через зниження обсягу активів під управлінням.

Вартість акцій Lucid Group Inc. знизилася на 7,6%, оскільки автовиробник минулого кварталу продав менше люксових електромобілів Lucid Air, ніж очікували експерти.

Котирування паперів Boeing Co. впали на 6%. Компанія оголосила про припинення поставок деяких літаків 737 MAX через виробничу проблему.

Значення червневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:41 кв підвищилося на 0,07% і склало 34213 пунктів. Котирування червневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 знизилося до цього часу на 0,07%, до 4169,75 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на червень втратив 0,57% і становив 13135 пунктів.




Просмотров: 252
Другие новости