Компании

все компании

IDS Ukraine інвестувала 438 млн грн у запуск лінійки лимонадів

11 квітня 2023 року, 07:26
Найбільший в Україні виробник мінеральних вод холдинг IDS Ukraine інвестував 438 млн грн у запуск лінійки лимонадів на природній мінеральній воді "Моршинська", повідомила прес-служба виробника.

Згідно з прес-релізом, новий напій буде випускатися під назвою "Лимонаду". При цьому наголошується, що для виробника це абсолютно нова категорія, оскільки традиційно він працював у сегменті мінеральних вод, а віднедавна ще почав працювати з енергетиками (у січні 2023 року компанія вивела на ринок енергетик "Воля" і передала першу його партію ЗСУ).

"Виводити нові продукти і рухатися вперед, незважаючи на війну та економічну нестабільність, - принципове рішення компанії. Нам вдалося створити продукт без консервантів, штучних барвників та ароматизаторів", - зазначив генеральний директор IDS Ukraine Марко Ткачук, слова якого наведені в повідомленні.

У компанії підкреслили, що розробка нового напою і його вихід на ринок - частина довгострокової стратегії IDS Ukraine з розвитку бізнесу. У складі "Лимонаду" міститиметься від 5% до 10% соку. Напій буде представлений кількома видами упаковки: пляшки 1,5 л і 0,5 л та алюмінієвою банкою об'ємом 0,33 л. На полицях супермаркетів він з'явиться з 20 квітня.

Як повідомлялося, АРМА 10 лютого оголосило конкурс із добору управителя для заарештованих активів компанії IDS Ukraine, яка виробляє і реалізує мінеральну воду під ТМ "Моршинська", "Миргородська" і Borjomi.

Раніше генеральний директор IDS Ukraine Ткачук у відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна" повідомив, що передача АРМА корпоративних прав компанії на загальну суму понад 10 млрд грн не вплине на господарську діяльність групи. Він також нагадав, що рішення про передання АРМА корпоративних прав акціонерів IDS із російським громадянством, які перебувають під санкціями, Шевченківський районний суд Києва ухвалив 9 і 11 листопада 2022 року.

Бюро економічної безпеки України (БЕБ) 23 листопада минулого року повідомило про арешт корпоративних прав росіян-акціонерів IDS Ukraine з метою уникнення виведення ними з України активів семи підприємств із виробництва та реалізації питної води. За даними БЕБ, зазначені підприємства перебувають у їхній фактичній власності через підконтрольну офшорну компанію-нерезидента.

IDS Ukraine - українська група компаній, заснована 1996 року, найбільший національний виробник бутильованих вод. До складу холдингу входить Моршинський завод мінеральних вод "Оскар", "Миргородський завод мінеральних вод", дистриб'юторська компанія "ІДС" і оператор доставки води "ІДС Аква Сервіс".

ГК володіє торговими марками "Моршинська", "Миргородська", "Аляска" і "Аква Лайф".




Просмотров: 275
Другие новости