Компании

все компании

"Укрпошта" придбала 44 вантажні автомобілі на умовах фінансового лізингу від ПУМБ

10 квітня 2023 року, 18:44
АТ "Укрпошта" придбало 44 вантажні автомобілі ISUZU NQR 90 вантажопідйомністю 4,53 тонни постачальника "Комтранскомплект" на умовах фінансового лізингу, наданого Першим українським міжнародним банком (ПУМБ, Київ).

Згідно з повідомленням прес-служби "Укрпошти", автомобілі оснащені гідробортом, відеореєстраторами, GPS-трекерами. Вони мають гарантію на 36 місяців, або 200 тис. км пробігу, забезпечені техобслуговуванням на 200 тис. км пробігу.

За рік війни "Укрпошта" втратила значну частину автопарку на сході та півдні України, і нові автомобілі замінять втрати. Перші з них уже задіяні в перевезенні поштових відправлень у Херсонській і Миколаївській областях, ідеться в повідомленні.

"Через війну росії "Укрпошта" зазнала збитків на понад EUR34 млн. Приблизно 30% відділень не підлягають відновленню, втрачено частину автопарку. І якщо відсутність приміщень ми можемо компенсувати роботою пересувних відділень, то втрата автомобілів, які перевозять відправлення по Україні, критична і потребує заміни", - цитує прес-служба гендиректора "Укрпошти" Ігоря Смілянського.

Він зазначив, що окрім безпосередньо поштових і логістичних послуг, що надаються населенню, "Укрпошта" бере участь у реалізації масштабних державних проєктів, у виконанні яких задіяні магістральні автомобілі. Смілянський висловив подяку партнерам - ПУМБ і "Комтранскомлекту" за системну підтримку "Укрпошти" та якісні автомобілі.

Деталі угоди сторони не розголошують.

В "Укрпошті" нагадали, що почали масштабне оновлення автопарку кілька років тому. Зокрема, у березні 2021 року компанія здійснила найбільшу на ринку України закупівлю 1860 автомобілів для пересувних відділень. Станом на 2023 рік автопарк компанії налічує близько 2,86 тис. автомобілів, із них 1,788 тис. працюють у режимі пересувних відділень поштового зв'язку.

ТОВ "Комтранскомплект" є ексклюзивним дистриб'ютором автомобілів і запасних частин ISUZU в Україні. Здійснює продаж вантажних авто цієї марки. Дилерська мережа компанії реалізує автомобілі ISUZU на всій території України.




Просмотров: 518
Другие новости