Компании

все компании

"Київстар" та lifecell пропонують нові рішення щодо кібербезпеки для своїх клієнтів

6 квітня 2023 року, 19:32
"Київстар" і lifecell вийшли на ринок із новими пропозиціями для клієнтів у сфері безпеки: "Київстар" у співпраці зі мережевою безпекою Fortinet, що спеціалізується на пристроях, заявив про нові рішення для кіберзахисту, тоді як lifecell – про доступ до браузера DefensX із підвищеним рівнем кібербезпеки та захисту облікових даних, щоб убезпечити інтернет-користувачів від онлайн-загроз.

Згідно з релізом "Київстар", рішення від Fortinet будуть доступні у різних варіантах: від фізичного обладнання до спеціалізованих віртуальних машин. Зокрема, користуватись ними можна буде на підписних умовах.

Стверджується також, що можуть бути запропоновані індивідуальні послуги для протидії кіберзагрозам, що враховують запити компаній, із супроводом усіх етапів впровадження та використання.

"Особливість браузера DefensX в тому, що всі веб-сторінки, на які переходить користувач, відкриваються "в хмарі", тобто віддалено від трафіку пристрою та кінцевої точки зв'язку користувача, що забезпечує надійне блокування фрагментів шкідливого коду та потенційних загроз", - пояснили суть своєї пропозиції у lifecell.

У компанії додали, що серед особливостей браузера також можливість блокування реклами та попередження про фішинг.

DefensX розроблено партнером lifecell – компанією Secure Industries, Inc. Продукт був доступний у рамках комплексного корпоративного рішення для В2В-клієнтів партнера.

Як повідомлялося, за рік повномасштабної війни співробітниками департаменту кібербезпеки "Київстар" було успішно заблоковано понад 450 DDoS-атак на мережу та понад 13 тис. фішингових атак.

Раніше з 2021 року бізнес-клієнтам "Київстар" вже доступний сервіс AntiDDoS для захисту від DDoS-атак (рішення на основі FortiDDoS від Fortinet).





Просмотров: 502
Другие новости