Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США демонструють помірний підйом

4 квітня 2023 року, 18:04
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси демонструють помірний підйом у вівторок, інвестори чекають п'ятничного звіту з ринку праці США та готуються до початку сезону корпоративної звітності за перший квартал, що завершився минулого тижня, пише MarketWatch.

Напередодні індекси закінчили торги без єдиної динаміки на тлі несподіваного рішення ОПЕК+ про зниження видобутку нафти і даних про те, що індекс ділової активності у виробничому секторі США в березні впав до мінімального рівня з травня 2020 року. Індекс S&P 500 у понеділок підвищився на 0,4%, оновивши максимум за сім тижнів.

"Активність у промисловому секторі впала до мінімуму майже за три роки, зокрема обсяг замовлень різко скоротився на побоюваннях щодо жорсткості умов кредитування", - зазначив Стівен Хантер з Interactive Investor.

Звіт з американського ринку праці за березень буде оприлюднено в п'ятницю, і опитані Trading Economics аналітики загалом очікують, що він вкаже на збереження безробіття на рівні 3,6% і зростання кількості робочих місць в економіці на 240 тис. Біржі США в п'ятницю буде зачинено у зв'язку з великодніми святами, проте звіт Мінпраці однаково буде опубліковано.

Капіталізація Virgin Orbit Holdings Inc. впала на 22,6% після того, як американська аерокосмічна компанія подала заяву про банкрутство до суду штату Делавер. Virgin має намір використовувати процедуру банкрутства для максимізації вартості бізнесу та активів у період пошуку покупця.

Ціна паперів Apple Inc. (SPB: AAPL) зростає на 0,3% на новині, що компанія скоротить невелику кількість співробітників, відповідальних за будівництво та утримання роздрібних магазинів та інших об'єктів компанії в різних країнах.

Акції Acuity Brands (SPB: AYI) впали на 5,1%. Постачальник рішень для освітлення та управління будівлями в другому кварталі 2023 фінансового року збільшив чистий прибуток на 10,5%, проте виручка виявилася гіршою за прогноз експертів.

Значення червневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones до 15:47 кв підвищилося на 0,06% і становило 33806 пунктів. Котирування червневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 збільшилося до цього часу на 0,23%, до 4163,25 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на червень додав 0,25% і становив 13303 пункти.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 229
Другие новости