Компании

все компании

Дочірні підприємства "Укрпрофоздоровниці" спрямують 2,5 млн грн на виплату дивідендів

4 квітня 2023 року, 21:02
Дочірні підприємства ПрАТ "Укрпрофоздоровниця" спрямують 2,5 млн грн на виплату дивідендів із чистого прибутку за 2022 рік.

Згідно з повідомленням підприємства у системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), відповідне питання внесено до порядку денного загальних зборів акціонерів, призначених на 24 квітня.

При цьому зазначено, що сумарний чистий прибуток дочірніх підприємств "Укрпрофоздоровниці" за підсумками минулого року становив 6,4 млн грн. На виплату дивідендів заплановано спрямувати 40% чистого прибутку дочірніх підприємств у розмірі 2,5 млн грн. При цьому 55% прибутку (3,5 млн грн) запропоновано залишити нерозподіленим, 5% (323 тис. грн) направити до резервного (страхового) фонду.

Як повідомлялося, чистий збиток ПрАТ "Укрпрофоздоровниця" у 2022 році скоротився в 1,9 раза порівняно з 2021 роком і становив 35,5 млн грн.

"Укрпрофоздоровниця" створена Федерацією профспілок та Фондом соцстрахування України зі втрати працездатності (ФПСУ та ФССУ). Є найбільшим підприємством у сфері лікувально-оздоровчих установ країни, об'єднує 42 курортно-санаторні підприємства. За даними на сайті "Укрпрофоздоровниці", у її користуванні перебуває 61 джерело мінеральних вод та 13 родовищ лікувального бруду.





Просмотров: 353
Другие новости