Компании

все компании

"Нова пошта" запустила сервіс повернення речей в Польщі

31 березня 2023 року, 07:21
Лідер експрес-доставки в Україні "Нова пошта" запустила сервіс безкоштовного повернення продавцю товару, що не підійшов, протягом 14 днів після отримання посилки та послугу адресного забору в Польщі, повідомила пресслужба поштового оператора в четвер.

Згідно з релізом, новий сервіс називається "Легке повернення" і доступний лише в мобільному застосунку та онлайн-кабінеті.

Повернути безкоштовно можна посилки до 30 кг, для повернення вантажних відправлень діють звичайні тарифи.

У компанії зазначили, що здійснюють лише доставку, тому перед відправленням посилки покупець обов'язково має зв'язатися з продавцем, домовитися про повернення товару та коштів.

Для того щоб скористатися послугою, користувач застосунку "Нова пошта" має увійти в розділ "Мої відправлення" та обрати отриману посилку з товаром, який необхідно повернути. Потім у рядку "Керувати посилкою" вибрати сервіс "Легке повернення" і зазначити причину повернення товару із запропонованого переліку.

У компанії зауважили, що під час повернення неможливо змінити адресу повернення та ім'я одержувача. Доставка безкоштовна, але якщо користувач виявив бажання скористатися послугою кур'єра, то за його виклик необхідно доплатити.

Водночас сервіс може бути недоступним, якщо для посилки було замовлено послуги "Переадресація", "Повернення" або продавець заблокував таку можливість. До того ж є товари, які не підлягають поверненню, наприклад ліки, білизна тощо.

Крім того, компанія запровадила можливість викликати кур'єра за будь-якою польською адресою, щоб відправити документи або посилки до 30 кг в Україну. Послуга діє на всій території Польщі, навіть у тих містах, де немає відділень Nova Post. Вартість виклику кур'єра - 43 грн (5 PLN), які оплачуються додатково до послуги доставки.

Для замовлення послуги необхідно заповнити форму на сайті Nova Post і здійснити оплату. Кур'єрська служба працює з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00.

У компанії нагадали, що якщо під час перевірки митна служба в посилці виявить заборонені товари, то їх буде вилучено або всю посилку повернуть відправнику. Водночас усі витрати за повернення сплачує відправник.





Просмотров: 256
Другие новости