Компании

все компании

EasyPay та ще кілька компаній долучилися до правового та податкового режиму для IT-компаній Дія.City

30 березня 2023 року, 12:16
Електронна платіжна система EasyPay, один із найбільших небанківських операторів платіжних і фінансових сервісів в Україні, а також ще кілька компаній долучилися до правового та податкового режиму для IT-компаній Дія.City, що діє в країні, повідомив віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у телеграм-каналі.

"За останній місяць до Дія.City приєдналася глобальна ІТ-консалтингова та інжинірингова платформа Avenga з офісами по всьому світу. Український стартап Let's Enhance, який займається розвитком штучного інтелекту. Один із найбільших в Україні платіжних інтернет-сервісів EasyPay", - написав він.

За словами Федорова, до Дія.City активно долучаються edtech-стартапи з величезним потенціалом, зокрема Mate Academy - онлайн-академія IT-професій, що навчає програмування, розробник edtech-hardware для дітей і дорослих Nanit Robot, а також Sensorama Lab - компанія імерсивних технологій, що спеціалізується на створенні віртуальної та доповненої реальності, 3D-моделюванні та анімації.

У Мінцифри агентству "Інтерфакс-Україна" уточнили, що загальна кількість резидентів Дія.City збільшилася до 500 компаній.

Раніше повідомлялося про приєднання до Дія.City фінського виробника телекомунікаційного обладнання Nokia в Україні.

Федоров подякував резидентам за те, що вони обирають Україну як місце для розвитку та масштабування, не бояться реалізовувати масштабні проєкти, створювати робочі місця та посилювати цифрову економіку держави.

Електронна платіжна система EasyPay працює на українському ринку з 2007 року. Володіє інтегрованою платіжною мережею, що дає змогу здійснювати платежі офлайн та онлайн, а також через мобільні застосунки. Співпрацює з найбільшими банками, мобільними операторами та провайдерами інтернету, є партнером програми лояльності Fishka.

Стартап Let's Enhance - український Al-стартап, що розробляє платформу для оброблення зображень за допомогою нейронних мереж Claid.

Avenga - глобальна IT-консалтингова та інжинірингова платформа, яка налічує понад 30 офісів у світі та створює технологічні рішення у фармацевтичній, медико-біологічній, страховій, фінансовій та автомобільній галузях.


По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 371
Другие новости