Компании

все компании

Ощадбанк запустив онлайн-кредитування для ММСБ

13 березня 2023 року, 15:13
Державний Ощадбанк (Київ) запустив сервіс онлайн-кредитування для клієнтів сегмента мікро/малого та середнього бізнесу (ММСБ), повідомила членкиня правління банку, відповідальна за ММСБ, Наталя Буткова-Вітвицька на форумі, присвяченому цифровому кредитуванню та фінансам - Digital lending 2023.

"Будь-який клієнт незалежно від його юридичної форми власності може отримати попереднє рішення за 24 години, надати перелік документів і отримати фінальне рішення за допомогою цього сервісу", - пояснила представниця Ощадбанку.

Буткова-Вітвицька зазначила, що середній чек мікрокбізнесу на кредитування через нову послугу становить 1,5 млн грн, малого бізнесу - 5 млн грн, середнього - 10 млн грн.

"До цього на ринку України чотири банки пропонували схоже фінансування, але тільки для одного сегмента клієнтів - ФОПів. Сьогодні я можу сказати, що Ощадбанк руйнує "міф" і робить перший крок саме в бік юридичних осіб", - підкреслила член правління.

Ощадбанк створено 1991 року, його єдиним власником є держава.

За даними НБУ, на 1 січня 2023 року за розміром загальних активів Ощадбанк посідав 2-ге місце (298,2 млрд грн) серед 67 банків, що діяли в країні.




Просмотров: 293
Другие новости