Компании

все компании

PR-агентство PointeR Agency приєдналося до групи компаній Havas Village Ukraine

8 березня 2023 року, 15:36
Українське PR-агентство PointeR Agency в результаті партнерської угоди приєдналося до групи компаній Havas Village Ukraine, що входить до корпорації Havas SA - транснаціональної рекламної PR-групи зі штаб-квартирою в Парижі (Франція).

Як ідеться в прес-релізі компаній у вівторок, засновниця PointeR Agency Олеся Стойко стала керуючим партнером агентства Havas PR, яке входить до групи компаній Havas Village Ukraine.

У документі наголошується, що обидва PR-агентства (PointeR Agency і Havas PR Ukraine) збережуть свої команди і діятимуть на ринку як окремі компанії - кожна зі своїм позиціонуванням і спеціалізацією, а агентство PointeR Agency залишиться під управлінням Стойко.

"Український бізнес потрапив у ситуацію ідеального шторму: у часі та просторі збігся комплекс екстремальних факторів. Саме тому рішення мають бути комплексними та професійними", - прокоментував угоду президент Havas Village Ukraine Юрій Когутяк, чиї слова наведено в релізі.

Керуючий партнер Havas Village Ukraine Наталія Морозова додала, що результатом стане посилення PR-складової групи експертом із відповідними компетенціями та досвідом.

За словами Стойко, в результаті угоди вона розраховує на шанс "перебувати на "вістрі трендів" і пропонувати клієнтам рішення, які не обмежуються українським ринком".

Стойко має досвід у комунікаціях понад 20 років, працювала в журналістиці, PR-директоркою українських і міжнародних компаній, експерткою з комунікацій проєктного офісу ОБСЄ в Україні, заснувала агенцію PointeR Agency 2012 року.

За даними самої агенції, вона входить до ТОП-10 PR-агенцій України, має портфель із понад 100 клієнтів в Україні та світі, зокрема Мінсоцполітики, Pepsico, ОБСЄ, "Дія", МХП, "АВК", IDS Group, Subaru, Socar, Nivea.

Havas SA працює більш ніж у 100 країнах.

Havas PR Ukraine надає комунікаційні послуги для міжнародних та українських компаній, а також усіх клієнтів групи Havas. Серед клієнтів компанії - JDE, Hyundai, KIA, MICHELIN, Puma, Philips, Bayer CropScience, LOT, Decathlon, Cointreau та інші.




Просмотров: 444
Другие новости