Компании

все компании

Народні депутати запропонували дерегулювати ринок вживаних авто в Україні

7 березня 2023 року, 15:26

Народні депутати пропонують Верховній Раді скасувати державну реєстрацію старих автомобілів організацією, що торгує, на себе, повідомив голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

"Разом із колегами вніс законопроєкт N9083, що передбачає дерегуляцію та детінізацію ринку торгівлі вживаними транспортними засобами", - написав він у Телеграм-каналі в понеділок.

За інформацією на сайті ВР, законопроєкт про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами суб'єктами господарювання, які поставлені на облік у Головному сервісному центрі МВС, внесено до парламенту 6 березня групою народних депутатів.

Серед співавторів законопроєкту, зокрема, нардепи Ярослав Железняк (фракція "Голос"), Мар'яна Безугла, Євген Брагар ("Слуга народу"), Дмитро Разумков (позафракційний).

"Скасування безглуздої держреєстрації б/в автомобілів організацією-торговцем на себе, навіть якщо вона їх купує як товар для подальшого перепродажу, стане запорукою для виведення з тіні ринку, розширення діяльності білих автотрейдерів і ліквідації схем, через які бюджет недоотримує податки", - написав Гетманцев.





Просмотров: 269
Другие новости