Компании

все компании

"Сентравіс" вивів виробництво на повну потужність і відкрив нову філію в Ужгороді

6 березня 2023 року, 13:12
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., вивело основне виробництво в Нікополі на повну потужність і наприкінці лютого офіційно відкрило свою філію з випуску труб в Ужгороді.

"Зараз виробництво "Сентравіс" працює на повну потужність. Усе обладнання працює, працюють гарячий і холодний цехи", - написав директор з продажу (chief sales officer, CSO) Артем Атанасов у листі клієнтам минулої п'ятниці.

За його словами, команда логістики компанії постійно контролює найбезпечніші способи доставки готової продукції споживачам. Офіси продажів по всьому світу працюють в Ессені, Мілані, Кракові, Лугано, Х'юстоні та Дубаї.

Також повідомляється, що в Ужгороді 28 лютого відбулося офіційне відкриття нового виробничого майданчика "Сентравіс", на якому були присутні менеджери з Італії, Німеччини, Польщі, США та ОАЕ, місцева та регіональна влада.

"Цей виробничий майданчик є лише частиною нашої великої команди, оскільки основні потужності "Сентравіса" залишаються в Дніпропетровській області. Ми дуже щасливі, що наше виробництво розвивається і українські нержавіючі безшовні труби користуються попитом в усьому світі", - наголошується в інформації директора з продажу.

Як повідомлялося, холдинг Centravis Ltd. перереєстрував свою материнську компанію у Швейцарії, змінивши кіпрську дислокацію, що допоможе підвищити кредитний рейтинг і залучити довші та дешевші кошти на розвиток виробництва в Україні.

"Сентравіс" раніше заявив про плани відкрити на Закарпатті спеціалізоване виробництво інструментальних труб для автомобілів.

"Сентравіс" входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. У 2022 році компанія реалізувала низку масштабних замовлень для таких світових компаній, як Benteler Automotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Заснований у 2000 році "Сентравіс" - один з найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб. Його виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.).

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових.

У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 410
Другие новости