Компании

все компании

У "Auchan Україна" новий генеральний директор

1 березня 2023 року, 16:29
Новим СЕО компанії "Auchan Україна" стала Марта Труш замість Вікторії Луценко, яка призначена генеральним директором "Auchan Угорщина", повідомили в прес-службі компанії.

При цьому уточнюється, що Луценко керувала "Auchan Україна" 5 років. За цей час у компанії було запроваджено нову фіджитальну (фізична+цифрова) стратегію та план розвитку, зокрема було посилено електронну комерцію, а також відбулося відкриття інноваційних точок продажів - Auchan Pick up point.

Труш, яка очолить компанію вже з березня, працює в "Auchan Україна" понад 10 років і має різнобічний досвід у ритейлі, зокрема в операційній діяльності магазинів, продажах та управлінні комерцією.

За її словами, основними пріоритетами компанії залишаються допомога населенню країни та внесок у відновлення економіки України. Зокрема, планується відкриття нових магазинів і створення робочих місць.

Як повідомлялося, в "Auchan Україна" працює близько 5 тис. українців. За останній рік компанія сплатила до державного бюджету близько 1 млрд грн податків, спрямувала на допомогу українцям понад 60 млн грн.

Auchan Retail - міжнародна компанія роздрібної торгівлі. Перший магазин відкрито у Франції 1961 року.

ТОВ "Ашан Україна Гіпермаркет" працює в Україні з 2008 року. За даними сайту "Ашан", до російського вторгнення в Україну мережа ритейлера налічувала понад 30 магазинів різних форматів (гіпермаркети, супермаркети, pick up point) у дев'яти містах, а також розвиває e-commerce.




Просмотров: 365
Другие новости