Компании

все компании

За підсумками узбексько-єгипетського бізнес-форуму підписани угоди на суму більше $1.6 мільярдів

28 лютого 2023 року, 16:58
Напередодні офіційного візиту президента Республіки Узбекистан Ш.М. Мірзійоєва в Арабську Республіку Єгипет 20 лютого ц.р. відбувся узбецько-єгипетський бізнес-форум.


У роботі форуму взяла участь представницька делегація Республіки Узбекистан, до складу якої увійшли керівники профільних міністерств, відомств та галузевих об'єднань, а також понад 200 представників ділових кіл Узбекистану та Єгипту.

У виступах спікерів наголошувалося на наявності значного потенціалу для розвитку двостороннього інвестиційного, торговельно-економічного співробітництва та промислової кооперації у пріоритетних галузях економік.

З метою обговорення практичних аспектів співробітництва з конкретних напрямків та проектів було проведено «G2B» та «B2B» зустрічі.

За підсумками бізнес-форуму досягнуто домовленості та угоди про реалізацію спільних проектів у хімічній, енергетичній, гірничодобувній, текстильній, шкіряно-взуттєвій промисловості, сферах розвитку індустріальних зон, реалізації інфраструктурних проектів та виробництва продовольчих товарів, а також у будівництві та фармацевтиці, на загальну суму понад $1.6 млрд.

Джерело




Просмотров: 294
Другие новости