Компании

все компании

Прес-реліз: 3 девайси, які допоможуть пережити відключення світла

24 лютого 2023 року, 12:16

Життя сучасної людини нерозривно пов'язане з гаджетами й технікою. Робота в смартфонах і ноутбуках, побутові завдання – зі спеціальним обладнанням, розваги – з телевізорами та акустикою.

Пошкодження критичної інфраструктури України під час ракетного терору з боку РФ призвели до регулярних та аварійних відключень світла. Дорослі втратили можливість повноцінно працювати й організовувати побут, а діти навчаються поза режимом, жертвуючи здоров'ям.

Щоби пережити блекаути і графіки відключення світла з трохи більшим комфортом, можна придбати ефективні автономні джерела електроенергії. На яких варіантах зупинити свій вибір? Розбираємося в статті докладніше.

Повербанк

У кожного користувача сучасної техніки є смартфон, планшет або ноутбук. Активне використання гаджетів швидко розряджає акумулятори. Щоби заповнити заряд, можна скористатися повербанком.


- Сучасні моделі оснащені кількома портами для одночасного підключення різних девайсів.

- Висока швидкість дає змогу зарядити повербанк навіть під час короткого ввімкнення світла.

- Компактні габарити й невелика вага дають можливість носити девайс із собою в рюкзаку або сумці.

- Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, додатковий дисплей для контролю роботи пристрою роблять використання простим і зручним.

Портативна зарядна станція

Це powerbank «на максималках». Він може не тільки зарядити телефон, а й запустити електрочайник, газовий котел і холодильник. ЗС може живити будинок в автономному режимі 2-3 дні, якщо вибрати досить потужний пристрій.

- Широкий діапазон потужності: 200-800 Вт. Якщо ви хочете одночасно під'єднувати холодильник, телевізор і автономне опалення, то підійде портативна зарядна станція Екофлоу на 700 Вт.

- Зарядні станції можна використовувати в приміщенні. Вони екологічно чисті, не виділяють шкідливих речовин під час роботи.

- Девайси працюють набагато тихіше, ніж генератори.

- Доступна стандартна зарядка від розетки й альтернативний варіант із перетворенням сонячної енергії в заряд для акумуляторів.

- До зарядної станції можна придбати додаткову батарею, збільшивши загальну потужність майже вдвічі.

Джерело безперебійного живлення

Девайси, які забезпечать автономність на кілька годин і вирівняють напругу в разі перепадів.

- Пристрій дає змогу працювати впродовж 1-6 годин в умовах повного вимкнення електроенергії.

- Корекція напруги в мережі захищає домашні прилади від виходу з ладу, коротких замикань та інших небезпечних ситуацій.

- Сучасні моделі дають змогу підключати 2-6 девайсів одночасно.

- ДБЖ працює безшумно, подаючи сигнали тільки в позаштатних ситуаціях.

- Повна зарядка акумуляторних батарей відбувається впродовж 3-6 годин. Здебільшого актуальні графіки вимкнення світла дають змогу заповнити заряд у періоди появи світла.

Обирайте пристрій, який знизить рівень стресу через відключення електрики. Працюйте, вчіться і розважайтеся з комфортом!





Просмотров: 810
Другие новости