Компании

все компании

У квітні Італія організовує конференцію із залученням власних бізнес-компаній з питань відновлення України

22 лютого 2023 року, 10:34
У квітні поточного року Італія організує конференцію із залученням власних бізнес-компаній з питань відновлення України, повідомила італійський прем'єр-міністр Джорджі Мелоні.

"Ми поговорили сьогодні про повоєнну відбудову України і про Fast Recovery Plan, тобто про відновлення вже зараз... В Італії буде організовано конференцію з приводу відбудови у квітні цього року. Над її організацією ми будемо працювати. Італійські компанії мають ноу-хау і компетенцію, які готові надати, бо Італія прагне зіграти значну роль у процесі відновлення України - вже починаючи відсьогодні", - заявила Мелоні на пресконференції з президентом України в Києві.

Вона наголосила, що Італія може зробити в цьому контексті дуже багато, оскільки має колосальний досвід у багатьох стратегічних сферах, як-от інфраструктура, транспорт, енергетика, сільське господарство, продовольство тощо.

"Наші ноу-хау зможуть дати можливість і правильний сигнал: те, що було знищено - буде відновлено", - сказала прем'єр-міністр Італії.

Крім того, за її словами, проведення міжнародної виставки ЕКСПО-2030 в Одесі, куди Україна подала заявку, стало б особливим сигналом для Європи, а саме: "Вірою в те, що в Україні все буде добре".

Також, як зазначила Мелоні, Італія вже надає підтримку і допомогу Україні у сфері захисту культурної спадщини.

По материалам: https://open4business.com.ua





Просмотров: 226
Другие новости