Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США знижуються

21 лютого 2023 року, 16:14
Негативний вплив на настрої інвесторів чинить також підйом прибутковості держоблігацій майже до річних максимумів на тлі очікувань, що сильні економічні дані спонукають Федеральну резервну систему підтримувати вищі відсоткові ставки впродовж тривалішого часу.

Ще одним фактором виступає посилення геополітичної напруженості у світі, повідомляє MarketWatch.

У понеділок американські біржі не працювали у зв'язку зі святковим днем у країні. Минулого тижня Dow Jones зменшився на 0,5%, S&P 500 - на 0,8% і Nasdaq Composite - на 0,2%.

Котирування акцій Home Depot Inc. (SPB: HD) падають більш ніж на 4% під час попередніх торгів. Найбільша в США мережа магазинів товарів для дому в четвертому фінансовому кварталі, що завершився 29 січня, збільшила виручку слабкіше за прогнози і дала річний прогноз, що розчарував інвесторів.

Втрати паперів Walmart Inc. (SPB: WMT) також перевищують 4%. Найбільша американська компанія роздрібної торгівлі збільшила чистий прибуток і виручку в четвертому фінкварталі (листопад-січень), проте теж дала слабкі прогнози на поточний квартал і рік.

Вартість акцій провідного автомобільного ритейлера країни AutoNation (SPB: AN) Inc. опустилася на 2,1% після того, як аналітики J.P. Morgan погіршили рекомендацію для них до "нижче за ринок" з "нейтрального рівня".

Папери Apple Inc. (SPB: AAPL) і Intel Corp. (SPB: INTC) дешевшають на 1,2%, Microsoft Corp. (SPB: MSFT) - на 0,8%, Tesla (SPB: TSLA) - на 1,3%, Boeing Co. (SPB: BA) - на 0,9%, Salesforce Inc. (SPB: CRM) - на 1,4%.

Ірландська Medtronic Plc (SPB: MDT), що є одним з найбільших виробників медичного обладнання у світі, отримала в третьому фінкварталі скоригований прибуток і виручку, що кращі за очікування експертів. На цій новині акції компанії, які торгуються на Нью-Йоркській фондовій біржі, дорожчають на 2,4%.

Котирування березневих ф'ючерсів на індекс Standard & Poor's 500 до 14:51 кв зменшилися на 0,7% і становили 4058 пунктів, на індекс Nasdaq 100 - на 1%, до 12271,5 пункту. Ціна контрактів на березень на індекс Dow Jones опустилася до цього часу на 0,8% - до 33586 пунктів.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 276
Другие новости