Компании

все компании

Фонд IFAW підтримує українських зоозахисників

19 лютого 2023 року, 18:17

Міжнародний фонд захисту тварин IFAW підписав меморандум про співпрацю з Save Pets of Ukraine

IFAW (International Fund for Animal Welfare) – це один з найбільших благодійних фондів з охорони та захисту тварин у світі, заснований у 1969 році. Окрім порятунку та захисту диких тварин, IFAW відомий своєю роботою з допомоги собакам та котам. Саме тому фонд обрав своїм партнером в Україні ініціативу SavePetsofUkraine, засновану українським виробником харчування для котів та собак Kormotech. SavePetsofUkraineнадає корм, вакцини, медичні препарати для притулків та зооволонтерів, що опікуються безпритульними тваринами.

В рамках співпраці ініціатива SavePetsofUkraineта фонд IFAW будуть передавати корм чотирилапим, що постраждали від війни. Перші поставки заплановані у притулки Київської, Харківської, Дніпропетровської, Львівської, Житомирської та Одеської областей.

З початку повномасштабного вторгнення ініціатива SavePetsofUkraine надала понад 1 мільйон кілограмів корму та врятувала близько 250 000 чотирилапих по всій Україні. В січні 2023 ініціатива запустила пілотну програму патронажу притулків. Проєкт передбачає лікування, вакцинацію, обробку від паразитів, стерилізацію, чіпування тварин, надання їм паспорту, корму та інших необхідних речей. Кінцевою метою програми є прилаштування тварин у сім’ї. Наразі під патронажем перебувають 57 тварин з 4 притулків. В майбутньому планується розширити програму до 50 притулків на рік.

IFAWсистематично допомагає тваринам в Україні, що страждають від наслідків повномасштабного вторгнення. За перші 6 місяців війни фонд надав організаціям в Україні 63 гранти загальною сумою понад 1 мільйон доларів США, що були спрямовані на допомогу більше ніж 75 тисячам тварин. Крім того, за сприяння та допомоги IFAW було запущено програму безкоштовної вакцинації та чіпування 20 тисяч тварин, а також стерилізації 4 тисяч чотирилапих у Києві, Львові, Харкові та Одесі.

Також завдяки фінансуванню та підтримці фонду IFAW в Україні врятували 4 левенят та маленьку чорну пантеру, що постраждали вій війни. Спершу малюків вивезли до Польщі, а далі левенята поїхали до Заповідника диких кішок у США, а пантера – до Центру порятунку диких тварин у Франції.

IFAW

IFAW (Міжнародний фонд захисту тварин) — це глобальна некомерційна організація, яка допомагає тваринам, об’єднує експертів та звичайних людей і працює у більше ніж 40 країнах світу.  Фонд рятує, реабілітує та випускає тварин, а також відновлює та захищає їхнє природне середовище існування.

Kormotech

Kormotech - глобальна сімейна компанія з українським корінням, яка з 2003 року виробляє високоякісне харчування для домашніх тварин. Раціони розробляються власним R&D-центром у співпраці з європейськими та американськими консультантами. Компанія має виробничі потужності в Україні та в ЄС, успішно експортує до 33 країн продукцію власних брендів Optimeal, CLUB 4 PAWS, Гав!, Мяу! та власних торгових марок партнерів. Асортимент налічує понад 650 позицій. Кормотех – лідер в Україні та входить до ТОП-10 найбільш динамічних та до ТОП-51 найпотужніших виробників зоогалузі у світі за версією Petfood Industry. 

Save Pets of Ukraine

Save Pets of Ukraine - Всеукраїнська ініціатива з комплексної допомоги чотирилапим під час війни. Заснована українським виробником харчування для котів та собак Kormotech. Ініціатива реалізується у партнерстві з ГО «Елемент життя», а також благодійним фондом U-Hearts, партнероміз залучення допомоги від глобальної спільноти.

SavePetsofUkraine об'єднала десятки неприбуткових та бізнесових організацій та приватних донорів у США, Англії, Європі та Україні.

На даний момент ініціатива надає корм для притулків та зооволонтерів, медичні препарати ветеринарам та впроваджує комплексну підтримку притулків для котів та собак. Протягом 9 місяців діяльності нашій ініціативі вдалось допомогти уже 250 000 чотирилапих по всій Україні.





Просмотров: 382
Другие новости