Компании

все компании

Учені знайшли у віскі корисні для людини інгредієнти

18 лютого 2023 року, 15:28
Інгредієнти віскі, виявляється, можуть бути корисними для підтримки здоров'я шкіри, показало нове дослідження.

Дослідження, проведене Школою фармацевтики і наук про життя Університету Роберта Гордона (RGU) в Абердині, засвідчило, що піт-ель - осад, який залишається після процесу виробництва віскі і який використовують для годівлі тварин, - має антиоксидантні властивості і придатний для догляду за шкірою.

Вчені під час своєї роботи вивчали використання поживних речовин і поліфенолів з віскі в продуктах для догляду за шкірою. За їхніми словами, побічні продукти віскі вперше використовуються для дослідження антиоксидантної здатності клітин.

З'ясувалося, що пот-ель здатний зменшувати почервоніння і набряклість шкіри, поліпшити її зовнішній вигляд і боротися з вільними радикалами з навколишнього середовища.

Компанія Zaza & Cruz, що спеціалізується на натуральних продуктах для догляду за шкірою, яка брала участь у дослідженні, тепер використовує отримані дані у своїх продуктах.

Ініціатива такого дослідження RGU з'явилася завдяки японському дослідженню 1970-х років, яке довело сприятливий вплив процесу ферментації дріжджів із саке на шкіру.




Просмотров: 335
Другие новости