Компании

все компании

Реконструкцію автомобільного пункту пропуску "Дяківці - Раковець" завершено

12 лютого 2023 року, 13:46
Міжнародний автомобільний пункт пропуску на кордоні з Румунією "Дяківці - Раковець" незабаром розпочне роботу, реконструкцію прикордонної інфраструктури завершено в повному обсязі, повідомляє пресслужба Кабінету міністрів України.

"Планована пропускна спроможність пункту на добу - до 300 одиниць транспортних засобів, зокрема 10 автобусів, 1550 громадян, зокрема 500 пішоходів. У пункті пропуску передбачено 6 смуг руху для оформлення транспортних засобів та окрема смуга руху для осіб, які перетинають кордон у пішому порядку", - вказується в повідомленні.

Згідно з Угодою між урядами України та Румунії визначено цілодобовий режим роботи пункту пропуску для пішохідного, автомобільного (включно з автобусами), крім вантажного, сполучення. На першому етапі пункт пропуску буде відкрито для пропуску порожніх вантажних автомобілів і цистерн, а пізніше залежно від створення необхідних інфраструктурних умов і для переміщення інших типів транспортних засобів і товарів.

Для здійснення пропускних операцій у пункті пропуску "Дяківці" створено окремий структурний підрозділ прикордонників. Персонал відділення пройшов відповідну підготовку і готовий здійснювати прикордонний контроль громадян і транспортних засобів. Усі робочі місця для паспортного контролю обладнані комп'ютерною технікою з доступом до баз даних, а також іншими засобами для ефективного здійснення пропускних операцій.




Просмотров: 380
Другие новости