Компании

все компании

Іноземний турпотік до Індії після пандемії коронавірусу зріс у 4 рази

12 лютого 2023 року, 23:48
Індію 2022 року відвідали 6,9 млн іноземних туристів, це вчетверо більше ніж за останні два роки пандемії коронавірусу, повідомляє газета Hindustan Times.

"Міністр туризму і культури Союзу Гангапурам Кішан Редді заявив, що 2022 року Індію відвідали майже 6,9 млн іноземних туристів. Після двох років падіння турпотоку через пандемію коронавірусу кількість прибуттів зросла вчетверо. За його словами, збільшення турпотоку означає, що галузь просувається в правильному напрямку для досягнення сталого туризму", - пише видання.

За словами Редді, Мінтуризму цього року зробить акцент на в'їзний туризм і запустить промо-акцію "Відвідайте Індію 2023". "У нас є 40 об'єктів, що входять до списку спадщини ЮНЕСКО, і ми щорічно відзначаємо понад 1000 фестивалів", - уточнив він.

Він також зазначив, що за останні вісім років у країні було побудовано велику туристичну інфраструктуру, і тепер влада хоче переосмислити підхід до туризму в Індії.

"Для забезпечення цифровізації туристичного сектора розробляється "Національна місія з туризму". На першому етапі міністерство створило національну інтегровану базу даних індустрії гостинності, яка має спростити роботу бізнесу", - пише газета.

Також влада Індії планує розвивати пригодницький туризм, екотуризм та інші напрямки.




Просмотров: 349
Другие новости