Компании

все компании

Розпочав роботу новий пропускний пункт на кордоні України та Румунії

11 лютого 2023 року, 23:45

За першу добу роботи пункту пропуску "Дяківці-Раковець" на в'їзд і на виїзд було оформлено 145 громадян, зокрема 85 громадян України, 56 громадян Румунії, 2 громадянина Італії та 2 громадян Молдови.

Як повідомляє в Телеграм голова Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк із посиланням на дані Державної прикордонної служби України, також за добу новий пункт перетнуло 50 одиниць транспортних засобів, зокрема 47 легкових автомобілів і 3 мікроавтобуси.

"Пункт пропуску працює цілодобово для пішохідного та автомобільного сполучення (включно з автобусами). За рішенням румунської сторони, пропуск вантажних автомобілів тимчасово не здійснюється", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 10 лютого Запаранюк повідомив про початок роботи нового міжнародного автомобільного пункту пропуску (МАПП) на кордоні з Румунією "Дяківці-Раковець". Реконструкцію пункту пропуску розпочали 2015 року в межах проєкту "Розвиток інфраструктури кордону між Україною та Румунією в межах програми "Україна-Румунія-Молдова (2007-2013)". Потім роботи призупинили і відновили вже 2021 року.


теги: митниця



Просмотров: 375
Другие новости