Компании

все компании

Японія з грудня 2022 року передала Україні 259 генераторів

9 лютого 2023 року, 07:05
Україна в період із грудня 2022-го до лютого 2023 року отримала гуманітарну допомогу від Японії у вигляді 259 генераторів і комплектуючих для потреб енергетичного сектору, повідомило Міністерство енергетики України в Телеграм у середу.

"Дякуємо японському агентству міжнародного співробітництва JICA та The Nippon Foundation за надану допомогу. Це внесок в енергетичну безпеку України та стабільність роботи нашого енергосектору", - зазначив цитований у повідомленні міністр енергетики Герман Галущенко.

Як поінформували в міністерстві, надана японською стороною допомога була розподілена між підприємствами вугільної, газовидобувної та газотранспортної галузей, електроенергетичного сектора, а також підприємствами теплокомуненерго різних регіонів України.

"Росіяни продовжують прицільно обстрілювати українські енергетичні об'єкти по всій країні. Завдяки допомозі наших міжнародних партнерів ми проводимо відновлювальні роботи, забезпечуємо роботу енергетичних підприємств і тримаємо наш енергетичний фронт", - додав Галущенко.




Просмотров: 285
Другие новости