Компании

все компании

USAID розгляне можливість підтримки малого та середнього бізнесу в Україні в розмірі $100 млн

8 лютого 2023 року, 10:35
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль і перший заступник адміністратора Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Ізобель Колмен провели зустріч, під час якої обговорили питання швидкого відновлення та фінансової підтримки України.

Як повідомляє пресслужба українського уряду, на зустрічі також була присутня перший віцепрем'єр-міністр України - міністр економіки Юлія Свириденко.

"Денис Шмигаль розповів про пріоритети швидкого відновлення в Україні: відновлення енергетичної інфраструктури, житла, гуманітарне розмінування, відновлення критичної та соціальної інфраструктури, а також допомога приватному сектору", - йдеться в повідомленні.

У ньому зазначається, що глава уряду подякував за передачу Україні газотурбінної станції General Electric потужністю 25 МВт і висловив сподівання на отримання додаткових установок, які допоможуть забезпечити стабільність роботи критичної інфраструктури України.

Він також закликав USAID долучитися до програм підтримки українських підприємців.

Своєю чергою, представники Агентства США з міжнародного розвитку, зазначили, що підтримка малого та середнього бізнесу - перспективний напрямок, і вони розглянуть можливість його фінансування в розмірі до $100 млн.

теги: USAID, бізнес



Просмотров: 213
Другие новости