Компании

все компании

ККБК знову змінив голову правління

8 лютого 2023 року, 18:39
Головою правління АТ "Київський картонно-паперовий комбінат" (ККБК, Обухів Київської обл.), лідера галузі за обсягом продажів, з 7 лютого призначено Юрія Головченка, який раніше обіймав на комбінаті посаду директора департаменту заготівлі вторинної сировини.

Згідно з публікацією Київського КБК у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) у середу, таке рішення ухвалила наглядова рада (НР) товариства 1 лютого, звільнивши з посади голови правління Олександра Кравченка, який пропрацював на ній протягом шести місяців.

Головченка призначено головою правління до 29 лютого 2024 року.

Як повідомлялося, призначений рішенням НР у липні 2022 року строком майже на рік головою правління Київського КБК Кравченко раніше також обіймав цю посаду (з квітня до серпня 2021 року), а до цього недовго обіймав посаду генерального директора.

Наглядова рада Київського КБК також перепризначила на новий термін (до 29 лютого 2024 року) членів правління: директорку з економіки та фінансів Ніну Колодій, директорку із закупівель Олександра Биковця, директора з управління персоналом Миколу Мацкевича, головну бухгалтерку Ніну Шевченко, а також ввела до складу правління Кравченка замість директора департаменту продажів паперу та картону Олексія Катишева.

Київський КБК - одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції (гофроупаковка, санітарно-гігієнічна продукція). У 2022 році випустив продукцію на 7 млрд 432 млн грн - на 3,5% менше, ніж роком раніше.

Pulp Mill Holding (Австрія) володіє 100% акцій товариства.




Просмотров: 1034
Другие новости