Компании

все компании

DB передала "Укрзалізниці" 63 генератори та поставить 325 портативних зарядок

3 лютого 2023 року, 10:02
"Укрзалізниця" отримала від Deutsche Bahn як безоплатну допомогу 63 інверторні бензинові генератори: 16 виробництва Stromerzeuger по 2,3 кВт і 47 виробництва Endress по 3 кВт.

Як повідомляють у Telegram "Укрзалізниці", найближчим часом очікується постачання ще 325 портативних зарядних станцій Jackery.

Компанія уточнила, що генератори будуть розподілені між виробничими підрозділами компанії, зокрема, їх направлять у міста з найбільш напруженою ситуацією в забезпеченні електроенергією: Запоріжжя, Дніпро, Чернігів і Кременчук, тоді як портативними зарядними станціями будуть доукомплектовані пункти "незламності" і бомбосховища.

Зазначається, що генератори мають низький рівень шуму.

Голова правління УЗ Олександр Камишин у Twitter подякував Deutsche Bahn і CEO компанії Річарда Лутца (Richard Lutz) за відправку генераторів, зазначивши, що для УЗ вони не менш важливі, ніж для армії танки Leopard.

Як повідомлялося, DB і УЗ у вересні минулого року підписали меморандум про взаєморозуміння про надання допомоги в післявоєнному відновленні, включно зі співробітництвом у розширенні вантажних коридорів, а також консультаційними послугами із впровадження європейських стандартів для залізничних операцій і управління.

Від початку війни УЗ відкрила на 92 залізничних вокзалах "пункти незламності", на 16 найбільших розгорнуто "Фортеці незламності", де люди можуть не тільки зігрітися і зарядити гаджети, а й скористатися інтернетом Starlink.




Просмотров: 297
Другие новости