Компании

все компании

"Укренерго" істотно підвищила добові ліміти споживання е/е на вівторок

31 січня 2023 року, 10:38
НЕК "Укренерго" на вівторок, 31 січня, підвищила порівняно з понеділком денні ліміти споживання електроенергії областям майже на 3%, Києву - майже на 4%, підвищення нічних лімітів становить понад 6%, свідчать дані низки операторів системи розподілу (ОСР).

Таким чином, "Укренерго" підвищує денні ліміти другу добу поспіль, нічні відносно різко збільшені після несуттєво зниження на понеділок.
Згідно з повідомленням ДТЕК у Телеграм-каналі групи в понеділок увечері, у середньому час відсутності світла в Києві протягом 23-29 січня становив 4 год. 50 хв, 4 год. 51 хв. і 4 год. 58 хв залежно від однієї з трьох груп. Тобто 77-80% доби кияни були зі світлом.
У ДТЕК зазначили, що відключення світла відбувалося рівномірно як серед груп, так і всередині кожної з них.

Інформацію про застосування на завтра погодинних графіків уже оприлюднили більшість мережевих операторів. В Одеській області, як і раніше, застосовуватимуться екстрені відключення через серйозні пошкодження енергоінфраструктури внаслідок російської атаки 26 січня. До неї такі відключення застосовувалися в області тільки вночі. Як повідомлялося, за прогнозами ДТЕК, ремонтні роботи, які дали б змогу повернуться до стабграфіків в області, триватимуть щонайменше до кінця січня.




Просмотров: 259
Другие новости