Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США знижуються в понеділок

30 січня 2023 року, 17:39
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси знижуються в понеділок, трейдери зайняли вичікувальну позицію перед засіданням Федеральної резервної системи (ФРС), а також публікацією квартальної фінансової звітності низкою великих IT-компаній.

Федрезерв проведе дводенне засідання 31 січня - 1 лютого. Експерти чекають від нього уповільнення темпів підйому базової ставки до 25 базисних пунктів (б.п.), пише MarketWatch. Багато хто, при цьому, вважає, що американський ЦБ постарається переконати ринок у своєму намірі продовжувати підвищення ставки.

"Незважаючи на хороші новини про уповільнення інфляції, а також на той факт, що ФРС близька до завершення циклу збільшення ставки, поки що надто рано очікувати від неї сигналів про готовність зупинитися", - говорить економіст UBS Джонатан Пінгл, який чекає від американського ЦБ "яструбиного" посилу за підсумками засідання.

Серед компаній, що звітують цього тижня, - Apple Inc., Alphabet Inc. і Amazon.com Inc. Їхні акції втрачають у ціні 0,7%, 1,3% і 0,6% під час попередніх торгів у понеділок.

Вартість паперів Tesla Inc. піднялася на 0,4% слідом за поліпшенням рекомендації для акцій виробника електромобілів аналітиками Berenberg до "купувати" з "тримати".

Тим часом для паперів General Motors Co. (GM) експерти Berenberg погіршили рекомендацію до "тримати" з "купувати". Акції GM втрачають у ціні 2,1%.

Папери GE HealthCare Technologies Inc. подешевшали на 2,1% слідом за публікацією її квартальної звітності. Компанія, виділена з General Electric на початку січня цього року, зафіксувала зниження чистого прибутку в четвертому кварталі минулого року, незважаючи на збільшення виручки.

Значення березневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 на 16:55 мск у понеділок опустилося на 0,83% і становило 4050,5 пункту. Котирування березневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones знизилося до цього часу на 0,48%, до 33882 пунктів. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на березень упав на 1,17%, до 12079 пунктів.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 261
Другие новости