Компании

все компании

Держрибагентство оцінює експорт риби до Китаю

26 січня 2023 року, 10:48
Державне агентство меліорації та рибного господарства України оцінює інтерес українського бізнесу до експорту рибних продуктів дикого вилову до Китайської Народної Республіки, оскільки Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів наразі працює над відкриттям відповідного китайського ринку для української продукції.

"З метою створення сприятливих умов для реалізації експортного потенціалу та розширення присутності вітчизняної рибної продукції дикого вилову на зовнішніх ринках, Держрибагентством проводиться робота з вивчення інтересу з боку потенційних експортерів такої продукції до ринку КНР", - повідомляється в Telegram-каналі відомства в середу.

За його даними, незабаром воно проведе онлайн-інспекцію українських потужностей із виробництва рибних продуктів дикого вилову, зацікавлених в експорті до Китаю.

"У разі зацікавленості вашого підприємства (установи, організації) в експорті української рибної продукції дикого вилову до КНР, просимо надіслати на електронну пошту economy@darg.gov.ua наступну інформацію: найменування підприємства (установи, організації); поштову адресу; дані про контактну особу, телефонний номер, електронну пошту", - уточнило Держрибагентство.

Як повідомлялося, Держпродспоживслужба та МЗС України за січень-вересень 2022 року відкрили можливість експорту для 10 груп української продукції АПК у шість країн світу.

Своєю чергою, за період із жовтня-2020 по січень-2022 відомства відкрили 32 зовнішні ринки для українських експортерів, зокрема за 2021 рік - ринки 21 країни.




Просмотров: 241
Другие новости