Компании

все компании

Greco Group встановив по Україні понад 300 теплогенераторів

20 січня 2023 року, 14:56
Українська машинобудівна компанія Greco Group (ТОВ "Греко Груп", Вінниця) за час існування встановила понад 300 твердопаливних теплогенераторів у різних регіонах країни, зокрема понад 100 замовлень виконано за минулий рік.

Як повідомляється на Facebook-сторінці групи, напередодні компанія встановила термогенератор і твердопаливний котел на зерносушарці елеватора агрохолдингу Cygnet у Козятині (Вінницька обл.). Це дало змогу істотно знизити витрати за рахунок переходу з природного газу на паливні пелети.

"Обладнання Greco Group вирізняється екологічністю, економією енерговитрат, не потребує додаткового обладнання. Робоча електрична потужність - 3-5,5 КВт, робоча температура - 45-150°С з контролем автоматики. У конструкції теплогенераторів застосовується подвійне утеплення всіх зовнішніх поверхонь, а самі агрегати виконані з високоякісних матеріалів за стандартом AISI", - підкреслила компанія.

За даними компанії, лінійка теплогенераторів представлена моделями потужністю до 20 МВт. Вони підходять практично до всіх видів зерносушильних агрегатів, що використовуються як у мобільних зерносушарках, так і в стаціонарних шахтних моделях. Крім того, експлуатація такого обладнання не потребує додаткового персоналу.

Greco Group уточнила, що обладнання компанії можна придбати за урядовою програмою компенсації 25% вартості техніки вітчизняного виробництва.

"У 2022 році компанія презентувала оновлену лінійку теплогенераторів, які отримали державну сертифікацію. Обладнання Greco Group додали до урядової програми часткової компенсації вартості. Це означає, що вартість наших твердопаливних генераторів буде на 25% нижчою для покупців з України", - вказала компанія в соцмережі.

За даними на сайті Greco Group, компанія займається виготовленням, встановленням і сервісним обслуговуванням автоматичних теплогенераторів систем "Greco" для зернових сушарок різного типу потужністю від 1,5 МВт до 20 МВт. Станом на 2019 рік компанія побудувала і запустила 104 об'єкти в різних регіонах України.

Згідно з Єдиним держреєстром юросіб або фізосіб-підприємців, кінцевий бенефіціар ТОВ "Греко Груп" зі статутним капіталом 20 тис. грн - Іван Корженко.




Просмотров: 318
Другие новости