Компании

все компании

В'їзд туристів із Китаю обмежили вже 32 країни світу

18 січня 2023 року, 17:02
Обмеження, пов'язані зі спалахом коронавірусу в Китаї, ввели 32 країни світу, повідомляє Всесвітня туристська організація ООН (UNWTO).

"До середини січня 32 країни світу ввели спеціальні обмеження на в'їзд туристів, пов'язані з подорожами з Китаю. Здебільшого, це країни Азії та Європи", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в організації, це може уповільнити відновлення міжнародного туризму після пандемії коронавірусу, оскільки до 2020 року Китай був найбільшим ринком виїзного туризму у світі. У 2022 році, як повідомлялося, кількість міжнародних туристських поїздок становила лише 63% від рівня допандемійного 2019 року.

Влада Китаю 8 січня скасувала частину обмежень на поїздки в країну для іноземних туристів і виїзд своїх громадян за кордон. Однак через спалах коронавірусу в країні після відмови від політики "нульової терпимості до ковіду" багато урядів почали запроваджувати обмеження на в'їзд для туристів, які побували в Китаї перед поїздкою в їхню країну. Зокрема, Японія, Південна Корея, Індія, США, Іспанія, Італія та багато інших країн вимагають у таких пасажирів негативний результат тесту на коронавірус або підтвердження вакцинації, дехто запровадив обов'язкове тестування.




Просмотров: 688
Другие новости