Компании

все компании

Колегія Європейської комісії відвідає Україну на початку лютого

14 січня 2023 року, 14:34
На початку лютого Колегія Європейської комісії відвідає Україну, повідомила президент ЄК Урсула фон дер Ляєн у п'ятницю в Кіруні (Швеція) на прес-конференції, організованій у зв'язку з переходом до Швеції головування в Європейській Раді.

"Україна вражаюче амбітна, сильна і швидка в досягненні результатів. Це дуже добре. Щоб підтримувати цей процес, Колегія відвідає Україну на початку лютого - у нас буде зустріч Колегія-уряд", - сказала президентка Єврокомісії в контексті відповіді на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" щодо можливого початку цього року перемовин про членство України в Європейському союзі.
Конкретної дати вона не назвала.

При цьому фон дер Ляєн констатувала, що станом на сьогодні у спільній роботі Європейської комісії та українського уряду перебуває "близько 18-20 різних файлів". "Це (майбутнє засідання Колегії з урядом України - ІФ) буде дуже гарним пунктом, щоб поглибити та інтенсифікувати (роботу) над різними темами, які зараз на нашому порядку денному. Це демонструє, наскільки об'ємний наш порядок денний", - наголосила президентка Єврокомісії.




Просмотров: 367
Другие новости