Компании

все компании

"Каметсталь" провів 80 капремонтів обладнання

14 січня 2023 року, 15:36
Завод "Каметсталь" гірничо-металургійної групи "Метінвест", створений на потужностях Дніпровського металургійного комбінату (ДМК, Кам'янське Дніпропетровської обл.), у 2022 році провів 80 капітальних ремонтів обладнання.

Згідно з прес-релізом компанії, минулий рік для "Каметсталі", як і для всіх підприємств групи "Метінвест", був найскладнішим в історії. Однак, незважаючи на всі труднощі воєнного часу, логістичні та енергетичні обмеження, комбінат працював, виконуючи завдання з виробництва сталевої продукції та системно відновлював основне обладнання.

Так, у 2022 році на "Каметсталі" виконано 80 капітальних ремонтів у виробничих підрозділах. Серед найважливіших - капремонти доменної печі №9, конвертера №2, агломашини №12, коксової батареї №1-біс та інші.

Також протягом року на підприємстві було виконано 638 планово-попереджувальних ремонтів, спрямованих на підвищення надійності та ефективності роботи агрегатів і обладнання. Загалом системний ремонт проведено на 222 одиницях обладнання.

Ремонт здійснювали фахівці ремонтно-механічного цеху, цеху ремонту металургійного обладнання, електроенергоремонтного цеху та інших ремонтних підрозділів і служб "Каметсталі" спільно з основним підрядником - "Метінвест-Промсервіс". Зокрема, на машині безперервного лиття заготовок №1, на установці "піч-ківш" №1, на прокатному стані 400/200, на шаропрокатному стані та інших.

"У нас багато планів на 2023 рік, насамперед - виконання 119 капремонтів основного обладнання в доменному, коксовому, конвертерному, прокатному та інших цехах", - повідомив в. о. директора з інжинірингу "Каметсталі" В'ячеслав Кекало, якого цитує пресслужба.

Раніше повідомлялося, що "Каметсталь" у середині грудня відновив виплавку чавуну після тимчасового зупинення виробництва внаслідок обстрілів енергоструктури.

"Каметсталь" створено на базі ПрАТ "Дніпровський коксохімічний завод" (ДКХЗ) і ЦМК ПАТ "Дніпровський металургійний комбінат" (ДМК).

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних і металургійних підприємств. Його підприємства розташовані в Україні - в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях, у країнах Європи.

Основними акціонерами холдингу є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують ним.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 321
Другие новости