Компании

все компании

Гана розглядає можливість створити хаб для експорту зерна з України

13 січня 2023 року, 12:36
Гана має намір реалізувати нові логістичні проєкти, які дадуть змогу наростити і зробити більш передбачуваними поставки експорту сільгосппродукції з України, раніше про подібний намір заявили Нігерія і Сенегал.

Як повідомляється на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України в п'ятницю, поглиблення співробітництва в галузі сільського господарства і торговельних відносин обговорили міністр агрополітики України Микола Сольський і міністр продовольства і сільського господарства Республіки Гана Овуса Афріі Акото.

Уточнюється, що сторони розглянули питання про створення спільного проєкту - логістичного хабу для зберігання продовольства, який дасть змогу зберігати якісне зерно, сприятиме прогнозованості збуту та стабілізації світових цін на продовольство.

Мінагрополітики нагадало, що Республіка Гана - третя країна, яку відвідала делегація Мінагрополітики в рамках офіційного візиту до країн Африки, кожна з яких висловила бажання створити в себе логістичний хаб для експорту українського зерна.




Просмотров: 234
Другие новости