Компании

все компании

Uber зробив ще один внесок у фонд UNITED24 у розмірі $1,5 млн

12 січня 2023 року, 19:22
Американська Uber Technologies, що надає послуги із замовлення таксі та доставки їжі, зробила ще один внесок до фонду UNITED24 у розмірі $1,5 млн, повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр із питань цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Місяць тому Uber почав збір на реанімобілі через UNITED24. Завдяки донатам і персональному внеску компанії зібрали $1,5 млн. Сьогодні Uber вніс новий внесок - ще $1,5 млн. Отже, це $3 млн за місяць партнерства", - написав Федоров у "Телеграм-каналі" в четвер після зустрічі з CEO Uber Дара Хосровшахі в Києві.

За словами віце-прем'єра, підтримка таких потужних світових брендів, як Uber, допомагає не тільки зібрати гроші на машини швидкої допомоги, а й зберігати Україну у фокусі уваги всього світу.

Федоров нагородив CEO Uber Дара Хосровшахі подякою від президента України та UNITED24.

Місяцем раніше Хосровшахі повідомив у соціальних мережах про те, що після більш ніж дев'яти місяців повномасштабної війни героїчний народ України як ніколи потребує підтримки.

Компанія створила окрему сторінку для донатів на своєму сайті з історіями самовідданої хоробрості українських водіїв і зазначила, що всі пожертви підуть на благодійність у партнерстві з UNITED24, щоб надати Міністерству охорони здоров'я України кошти на терміново необхідні машини швидкої допомоги, а Uber буде пропорційно збільшувати кожну пожертву до $1 млн.

Uber також зазначив, що з лютого 2022 року розширив свою діяльність в Україні з дев'яти до 18 міст, щоб допомогти забезпечити місцеві громади необхідним транспортом, і організував на підтримку провідних міжнародних організацій із надання допомоги понад 100 тис. безоплатних поїздок для біженців, лікарів, медсестер і працівників служб життєзабезпечення по всій країні.

До того моменту компанія зібрала $5 млн за рахунок пожертвувань користувачів з усього світу і своїх власних грантів для підтримки гостро нужденних українців.

теги: фонд, Uber, United24



Просмотров: 353
Другие новости