Компании

все компании

Група компаній IDS Ukraine запустила продаж енергетика "Воля" на основі мінеральної води

12 січня 2023 року, 12:37
Група компаній IDS Ukraine, що виробляє мінеральну воду під ТМ "Моршинська" і "Миргородська", на початку 2023 року вийшла на новий для себе ринок енергетичних напоїв із продуктом "Воля", для розливу якого запустила нову виробничу лінію на заводі "Оскар" у Моршині Львівської області.

Як повідомив гендиректор групи IDS Ukraine Марко Ткачук агентству "Інтерфакс-Україна", новий український енергетик із другої половини січня можна буде ексклюзивно придбати через національного оператора доставки води mywatershop.ua, а в торгових мережах напій почне з'являтися в лютому.

"Ми, як український бізнес, прагнемо розвитку навіть у ці складні часи. Компанія взяла сміливу планку: ми ризикнули запустити напій в абсолютно новій для себе категорії - енергетиках. Саме такий продукт зараз на часі, адже вкрай необхідний захисникам, волонтерам і людям, які змушені працювати вночі та понаднормово (...) Те, що енергетик з'явився під час війни, є символічним, саме в цей період українцям особливо потрібні сили й прагнення до перемоги", - прокоментував він вихід компанії на новий ринок.

За його словами, на створення напою IDS Ukraine надихнули військові, які у важких боях на фронті борються за перемогу України, а слоган продукту "Заряд незламної "Волі" від "Моршинської" спрямований на підтримку їхнього духу та потужної енергії.

Енергетик "Воля" виготовлений на основі природної мінеральної води "Моршинська", містить кофеїн, амінокислоту таурин і вітаміни B5, B6, B7, B12. Напій середньогазований, із солодко-кислим смаком, розливається в жерстяну банку об'ємом 330 мл.

IDS Ukraine - українська група компаній, заснована 1996 року, найбільший національний виробник бутильованих вод. До складу холдингу входить Моршинський завод мінеральних вод "Оскар", "Миргородський завод мінеральних вод", дистриб'юторська компанія "ІДС" і оператор доставки води "ІДС Аква Сервіс".

ГК володіє торговими марками "Моршинська", "Миргородська", "Аляска" і "Аква Лайф". Є ексклюзивним імпортером в Україну грузинської мінеральної води "Боржомі".

За даними рейтингу 100 найдорожчих українських брендів, складеного виданням "НВ" і компанією MPP Consulting 2021 року, ринкова вартість бренда "Моршинська" холдингу IDS Group Ukraine становила $533 млн. Загальна сума капітальних інвестицій холдингу протягом останніх п'яти років становила 2,3 млрд грн.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 266
Другие новости