Компании

все компании

"Санофі Україна" змінила гендиректора

10 січня 2023 року, 09:21
Комерційний директор напрямку загальної медицини фармкомпанії "Санофі Україна" Олександр Носонович призначений генеральним директором цієї фармкомпанії, змінивши на цій посаді Адрієна Деламара-Дебутвіля.

Як повідомляють у пресрелізі компанії, Деламар-Дебутвіль очолював компанію з 2020 року. Тепер він відповідатиме за діяльність "Санофі в низці північноафриканських країн.

Носович приєднався до команди "Санофі" в липні 2019 року, очоливши напрямок загальної медицини. В останні два роки був комерційним директором цього бізнес-підрозділу. Він має понад 14 років досвіду роботи в провідних локальних і міжнародних фармацевтичних компаніях, професійну кар'єру розпочав у напрямку продажів компанії KRKA, очолював бізнес-підрозділ в Apotex, напрямки продажів і маркетингу в компанії MSD на різних міжнародних ринках.

Sanofi працює у сфері охорони здоров'я в 100 країнах світу, є одним із провідних світових виробників вакцин, препаратів для лікування діабету, онкологічних, орфанних та серцево-судинних захворювань.




Просмотров: 441
Другие новости