Компании

все компании

Excalibur Army інвестує 650 млн крон у розширення виробництва для військової допомоги Україні

10 січня 2023 року, 16:48
Збройова компанія Excalibur Army інвестує близько 650 млн чеських крон (понад EUR27 млн) у будівництво ще одного виробничого цеху і встановлення нових технологій на своєму заводі в Штернберку в Оломоуцькому краї (Чехія).

Як повідомляється на сайті Чеського радіо у вівторок, таке рішення ухвалено у зв'язку зі зростаючим попитом на військову техніку.

Як наголошується в повідомленні, компанія Excalibur Army, яка входить до інженерно-збройового холдингу Czechoslovak Group (CSG), нещодавно виграла контракт на модернізацію майже 100 танків Т-72, що фінансується США і Нідерландами в рамках військової допомоги Україні. У 2022 році ця компанія модернізувала танки Т-72 для української армії.

"Модернізовані танки Т-72 мають потужніший двигун, нові системи зв'язку, цифрової діагностики, сучасні системи прицілювання, а також додаткову динамічну броню. Щомісяця компанія здатна оновлювати до п'яти танків. Минулого року компанія Excalibur Army поставила в Україну близько 100 од. військової техніки, зокрема модернізовані танки Т-72, артилерійські системи, ракетні установки та БМП", - ідеться в повідомленні.




Просмотров: 329
Другие новости