Компании

все компании

"Датагруп-Volia" закуповує генератори

5 січня 2023 року, 14:12
Компанія "Датагруп-Volia" проводить закупівлю генераторів і джерел безперебійного живлення для підвищення енергонезалежності власної мережі загальною вартістю близько 70 млн грн.

"Наразі 95% усіх аварій на мережі "Датагруп-Volia" пов'язані з аварійними та екстреними відключеннями енергопостачання. Тому головне завдання для нас зараз - побудувати максимально автономну мережу, яка не залежатиме від відключень електроенергії. З цією метою компанією виділено безпрецедентний бюджет у 70 млн грн", - зазначається в повідомленні компанії, поширеному в четвер.

На ці кошти вже закуплено близько 300 генераторів потужністю від 5КВт до 1МВт, а ще 200 прибудуть в Україну наступного місяця. Також за ці кошти закуплено понад 2 тис. автономних джерел безперебійного живлення.

У компанії також повідомили, що щомісяця на пальне та обслуговування парку генераторів витрачається близько 10 млн грн.

"Наразі в середньому генератори споживають понад 100 тис. літрів пального на місяць або майже 3 тис. літрів на день, а в пікові дні після обстрілу - до 10 тис. літрів на день", - зазначили в компанії.

Також компанія активно проводить роботу з місцевими громадами, ОСББ, Бізнес- і торговими центрами щодо спільної організації безперебійної роботи телеком-обладнання.




Просмотров: 406
Другие новости