Компании

все компании

"Київміськбуд" надає військовослужбовцям знижку в 5% на купівлю квартири

4 січня 2023 року, 09:00
Холдингова компанія "Київміськбуд" надає військовослужбовцям додаткову знижку в розмірі 5% на купівлю квартири в розстрочку, повідомила прес-служба компанії.

"На засіданні правління одноголосно було прийнято рішення надати додаткову знижку нашим воїнам на всі типи нерухомості від "Київміськбуду". Ця знижка буде сімейною, нею можуть скористатися як чоловік, так і дружина. Також можна застосувати знижку під час купівлі квартири або іншої нерухомості на неповнолітню дитину", - цитується в повідомленні директорка департаменту продажів і маркетингу "Київміськбуду" Тетяна Маркова.

За її словами, на низці об'єктів сума знижки становитиме 15%.

Холдингову компанію "Київміськбуд" створено на базі майна державної комунальної будівельної корпорації "Київміськбуд" у 1994 році шляхом об'єднання в її статутному капіталі контрольних пакетів акцій 28 підприємств та інших активів. До її складу входять 40 АТ, у яких компанія володіє акціями, шість дочірніх підприємств і 51 підприємство на правах асоційованого члена.

Основним акціонером ПрАТ "ХК "Київміськбуд", згідно з даними Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), на вересень 2022 року є Київська міська рада (80%).

Як повідомлялося, за підсумками 2021 року компанія зменшила чистий прибуток на 18,4% порівняно з фінансовим результатом 2020 року, до 5,725 млн грн.




Просмотров: 262
Другие новости