Компании

все компании

Huawei очікує виручку в $91,6 млрд

1 січня 2023 року, 17:34
Китайський виробник телекомунікаційного обладнання Huawei Technologies Co. очікує, що виручка за підсумками поточного року становитиме близько 637 млрд юанів ($91,6 млрд).

Як заявив у п'ятницю голова правління Ерік Сюй у щорічному посланні співробітникам, результат відповідатиме раніше зробленим прогнозам, повідомляє агентство Сіньхуа.

У 2021 році виручка Huawei становила 636,8 млрд юанів порівняно з 891,4 млрд юанів роком раніше. Інвестиції в НДДКР минулого року досягли 142,7 млрд юанів, що становить 22,4% річного доходу компанії.

"У 2022 році ми успішно вийшли з кризи. Обмеження США тепер стали нашою новою нормою, і ми повернулися до своєї звичайної діяльності", - сказав Сюй.

Цього року основний бізнес Huawei з виробництва телекомунікаційного обладнання демонстрував стійке зростання, а спад у сегменті пристроїв припинився. За словами голови правління, компанія домоглася швидкого зростання "хмарного" бізнесу, а також підняла конкурентоспроможність і зручність використання інтелектуальних автомобільних компонентів на новий рівень.

Huawei, найбільший у світі виробник телекомунікаційного обладнання, виявився втягнутий у протистояння США і КНР у торговельній сфері. У травні 2019 року американська влада внесла компанію до "чорного списку", оскільки, на її думку, вона займалася збором розвідувальної інформації на користь китайського уряду. Ці звинувачення Huawei неодноразово відкидала.

Діяльність компанії на американському ринку була значно обмежена.

По материалам: агентство "Синьхуа"


теги: Huawei



Просмотров: 444
Другие новости