Компании

все компании

Зимовий шторм у США може призвести до багатомільярдних збитків

30 грудня 2022 року, 09:00
Глобальні страховики і перестрахувальники, схоже, понесуть витрати, які обчислюються в кілька мільярдів доларів, через зимовий шторм, що триває, і суворі холоди, що обрушилися на Сполучені Штати і Канаду, повідомив портал Reinsuranse News.

Шторм, який був названий "сніговою бурею століття", приніс рекордно низькі температури в деякі частини Монтани, Пенсільванії та Вайомінгу і призвів до оголошення надзвичайної ситуації в штаті Нью-Йорк.

Ґрунтуючись на цих наслідках і ранніх вказівках груп моделювання, можна з упевненістю припустити, що збитки на ринку перестрахування сягнуть кількох мільярдів доларів, хоча, безумовно, знадобиться певний час, щоб повністю оцінити розмір збитків і визначити їхні наслідки.

Багато хто в галузі, ймовірно, буде озиратися на нещодавні заморзкі в Техасі як точку порівняння, що призвело до застрахованого збитку в розмірі $15 млрд і призвело до сотень смертей після того, як багато будинків і підприємств залишилися без електрики на кілька днів у лютому 2021 року.

Озираючись назад на останні 10 років, Texas Freeze зробила 2021 рік найбільшим роком для страхових збитків США від зимових штормів зі значним відривом, який більш ніж утричі перевищує попередній найбільший показник у $4,4 млрд 2015 року, згідно з даними Aon.

Останнє похолодання цього разу зачепило набагато більшу територію, включно з частинами Канади і Мексики, і у звітах йдеться про те, що мільйони будинків і підприємств зіткнулися з вимкненням електроенергії, хоча перестрахувальники знайдуть певну розраду в тому факті, що електроенергія неухильно відновлюється в більшості випадків федеральні ресурси використовуються для подолання кризи в найбільш постраждалих районах.

Тому здається малоймовірним, що ця подія призведе до страхових випадків, які можна порівняти з 2021 роком, хоча джерела в галузі, як і раніше, вважають, що це може бути один із найдорожчих зимових спалахів погоди за останнє десятиліття.

Проте, прогнози збитків залишаються спекулятивними на цьому ранньому етапі, і перестрахувальники будуть уважно стежити за розвитком подій, оскільки влада починає отримувати більш чітку картину шкоди після початкових проблем, включно з можливими проривами труб, повенями й ушкодженнями дахів, які можуть всі мати значні наслідки для договорів про квоти перестрахування.




Просмотров: 395
Другие новости