Компании

все компании

McDonald's відкрив свій перший практично повністю автоматизований ресторан

29 грудня 2022 року, 18:17
Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's відкрила свій перший практично повністю автоматизований ресторан, проте не всі цим задоволені.

Перший McDonald's, у якому практично немає співробітників, відкрився недалеко від міста Форт-Верт у штаті Техас. У ньому все ще присутні звичайні працівники, але в основному майже за все в ресторані відповідають машини.

Заклад здебільшого націлений на відвідувачів, які збираються брати замовлення з собою, а не їсти в залі. Замовлення можна зробити, під'їжджаючи до ресторану, його команда почне готувати їжу заздалегідь, після чого клієнт зможе забрати його зі спеціального конвеєра. Таким чином взаємодія між відвідувачами і співробітниками ресторану практично зведена до нуля.

Мета появи такого експериментального McDonald's - збільшення швидкості приготування замовлення і його точності.

Проект швидко привернув увагу активістів, які заявили, що компанії легше створити дорогий автоматизований ресторан, ніж почати платити співробітникам зарплату, що перевищує прожитковий мінімум.

На думку багатьох експертів-дієтологів вживання фастфуду може призвести до проблем зі здоров'ям, експертний огляд теми дивіться на ютуб каналі "Клуб експертів".




Просмотров: 592
Другие новости