Компании

все компании

Котирування ф'ючерсів на фондові індекси США демонструють активний підйом

29 грудня 2022 року, 18:05
Котирування ф'ючерсів на американські фондові індекси демонструють активний підйом у четвер після різкого зниження індексів напередодні.

За відсутності істотних для ринку факторів інвестори оцінюють статдані та загальний стан американської економіки.

Як стало відомо зі звіту міністерства праці США, кількість американців, які вперше звернулися по допомогу з безробіття, минулого тижня збільшилася на 9 тис. - до 225 тис. осіб, збігшись з очікуваннями ринку.

"Цьому року вже час завершитися", - зауважила старший аналітик Swissquote Bank Іпек Езкардешкая. Нещодавнє зниження поставило американські акції в досить небезпечну технічну позицію, додала вона.

"Індекс S&P 500 у середу знизився на 1,2% і закрився нижче 50%-го рівня корекції Фібоначчі з останнього ралі. Індекс розгубив половину переваги, набраної з жовтня по листопад. Індикатори тренду та імпульсу, а також настроїв ринку вказують на більш значне зниження, у напрямку до рівня корекції 61,8%, що знаходиться на позначці 3724 пункти", - написала Езкардешкая.

Акції Walt Disney Co. (SPB: DIS) під час попередніх торгів дорожчають на 0,9% після падіння до мінімуму з 2014 року напередодні.

Ціна паперів Netflix Inc. (SPB: NFLX) піднімається на 1,6% після того, як аналітики CFRA покращили рекомендацію для них одразу на два ступені, з "продавати" до "купувати", підвищивши при цьому цільову ціну на третину, до $310 з $225 за папір.

Капіталізація Pfizer Inc. (SPB: PFE) збільшується на 0,4%. Фармкомпанія повідомила про позитивні результати клінічних випробувань генної терапії для лікування гемофілії.

Ринкова вартість Tesla (SPB: TSLA) Inc. зростає на 5,2%, Amazon.com Inc. (SPB: AMZN) - на 1,4%.

Значення березневого ф'ючерсу E-mini на індекс Dow Jones на 15:34 кв підвищилося на 0,38% і становило 33172 пункти. Котирування березневого ф'ючерсу E-mini на індекс S&P 500 збільшилося до цього часу на 0,6%, до 3830,5 пункту. Ф'ючерс на індекс Nasdaq 100 на березень піднявся на 0,87% і становив 10866 пунктів.




Просмотров: 271
Другие новости