Компании

все компании

"AB InBev Efes Україна" в рамках гуманітарної допомоги розподілить ще 2 млн банок питної води

21 грудня 2022 року, 22:53
ПрАТ "Абінбев Ефес Україна" (AB InBev Efes, Київ), одна з найбільших пивоварних компаній в Україні, в рамках гуманітарної допомоги розподілить серед мешканців регіонів, які найбільше постраждали від агресії РФ, ще 2 млн банок питної води на додаток до вже переданих у листопаді.

Як повідомляють у пресрелізі компанії, перші фури з водою за підтримки Caritas Ukraine та Українського продовольчого фонду "Food Foundation UA" вже прибули до Харківської та Миколаївської областей, решта вантажівок вирушають до Херсонської, Дніпропетровської, Донецької областей та на деокуповані від російських загарбників території.

Крім того, "AB InBev Efes Україна" запустила в роботу свою Чернігівську пивоварню після більш ніж піврічного простою, викликаного російським військовим вторгненням. Підприємство вже виробляє пиво "Чернігівське", "Чернігівське Біле", "Янтар", "Титан", "Рогань", Kozel і Stella Artois.

"24 лютого роботу пивоварні було зупинено, працівників розпущено по домівках, а потім евакуйовано в безпечніші регіони України та країн Європи. 25 березня пивоварня зазнала масованого обстрілу, унаслідок чого деякі будівлі було частково пошкоджено, а деякі повністю знищено, було пошкоджено або знищено багато важливого обладнання", - наголосила компанія в прес-релізі.

При цьому дві її інші пивоварні в Миколаєві та Харкові поки що не можуть почати роботу, однак, виробник пива сподівається, що вони теж незабаром будуть запущені.

Як повідомлялося, наприкінці листопада цього року компанія ввезла в країну 2 млн банок "гуманітарної" питної води, розлитої спеціально для потреб українців у бельгійському Левені.

"AB InBev Efes Україна" - один із лідерів українського пивоварного ринку країни, створений 2018 року в результаті злиття AB InBev і Anadolu Efes на території України та Росії. Компанія "AB InBev Efes Україна" до російського військового вторгнення мала три пивоварні в Чернігові, Харкові та Миколаєві.

Портфель її пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Beck's, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovickiy Kozel; а також локальних ТМ "Чернігівське", "Рогань", "Янтар".




Просмотров: 279
Другие новости