Компании

все компании

Ribas почав будівництво нового готелю в Закарпатті

20 грудня 2022 року, 15:52
Готельний оператор Ribas Hotels Group (Одеса) почав будівництво комплексу WOL.GREEN Polyana на Закарпатті, повідомив засновник Ribas Hotels Group Артур Лупашко.

"Наш новий проєкт WOL.GREEN Polyana ми реалізуємо спільно з девелоперською компанією Arena Bud на Закарпатті. Будівництво вже розпочато", - повідомив він у Facebook.

WOL.GREEN Polyana - це комплекс на 78 апартаментів із власним SPA і басейном, коворкінгом, фітнес-залом, облаштованими спортивними зонами на природі.

Лупашко нагадав, що формат WOL home+hotel, який реалізує оператор, передбачає для гостей можливість короткострокової та довгострокової оренди. Водночас інвесторам пропонується стати співвласником комплексу, придбати апартамент, яким керуватиме компанія Ribas Hotels Group.

"Ми постійно рухаємося і розвиваємо нашу готельну галузь і країну в будь-яких умовах і бачимо, що український інвестор готовий вкладати в майбутнє нашої держави", - додав Лупашко.

Ribas Hotels Group співпрацює (управління, франчайзинг і бронювання) з 26 об'єктами готельно-ресторанного комплексу (міські, пляжні та гірськолижні готелі). Портфель компанії включає бізнес-готелі Wall Street by Ribas і Bossfor by Ribas, готель Wol.121 by Ribas (Одеса), гірськолижний готель Ribas Karpaty (Буковель Івано-Франківської обл.), пляжний комплекс Richard by Ribas (Грибівка Одеської обл.). На етапі проєктування та будівництва зараз перебувають готелі у Львові, Києві, Одесі та інших містах, а також у Польщі.

Загальний номерний фонд мережі становить понад 1 тис. номерів у різних формах співпраці у восьми містах і курортних локаціях України.




Просмотров: 537
Другие новости