Компании

все компании

Наглядова рада "Каметсталі" змінила гендиректора

18 грудня 2022 року, 18:50
Наглядова рада заводу "Каметсталь" гірничо-металургійної групи "Метінвест", створеного на потужностях Дніпровського металургійного комбінату (ДМК, Кам'янське Дніпропетровської обл.), змінила генерального директора компанії.

Згідно з офіційною інформацією підприємства, наглядова рада звільнила з посади гендиректора Дмитра Ліппу за власним бажанням з 24 грудня поточного року.

При цьому уточнюється, що кадрове рішення ухвалено 14 грудня 2022 року.

Виконувачем обов'язків гендиректора призначено Олександра Третьякова, який до цього обіймав посади в.о. гендиректора "Запоріжкоксу", першого заступника гендиректора - директора з виробництва "Запоріжсталі".

Зі свого боку наглядова рада "Запоріжкоксу" замість Третьякова доручила виконання обов'язків гендиректора Олександру Бехтеру, який раніше обіймав посади заступника начальника виробничо-технічного відділу, директора з виробництва на цьому ж заводі.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка від видобутку ЗРС і вугілля та виробництва коксу до випуску напівфабрикатів і кінцевої продукції зі сталі, трубопрокату і рулонів, а також виробництва іншої продукції з високою доданою вартістю. Група складається з видобувних і металургійних підприємств, що знаходяться в Україні, Європі та США, має мережу продажів з охопленням усіх ключових світових ринків.

Основними акціонерами "Метінвесту" є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 467
Другие новости