Компании

все компании

"Укрграфіт" змінила гендиректора

17 грудня 2022 року, 18:46
Наглядова рада ПрАТ "Український графіт" ("Укрграфіт", Запоріжжя) звільнила з посади генерального директора підприємства Сергія Кутузова, призначивши замість нього Олексія Бондаренка, який раніше обіймав посаду директора з виробництва і технологій.

Згідно з інформацією в системі Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), кадрові питання наглядова рада розглянула на своєму засіданні 14 грудня поточного року.
Наглядова рада також призначила директором з виробництва і технологій Артема Бобрякова, директором з якості Сергія Довбню, директором з економіки та фінансів Ірину Купріну, директором з персоналу Дмитра Федірка.

Усіх посадових осіб призначено строком на один рік.
Як повідомлялося, річні загальні збори акціонерів компанії 5 грудня поточного року переобрали наглядову раду в тому самому складі на новий термін: Анатолія Бондаренка, Бориса Петрова і Костянтина Казначеєва.

"Укрграфіт" - провідний виробник в Україні графітованих електродів для електросталеплавильних, руднотермічних та інших видів електричних печей, товарних вуглецевих мас для електродів Содерберга, футерувальних матеріалів на основі вуглецю для підприємств металургійного, машинобудівного, хімічного та інших комплексів промисловості.

За даними Національного депозитарію України (НДУ) на четвертий квартал 2021 року, компанії Intergraphite Holdings Company Limited (Бермудські о-ви) належать 23,9841% ПрАТ, компанії C6 Safe Group Limited (Кіпр) - 72,0394%.

Статутний капітал ПрАТ - 233,959 млн грн, номінальна вартість 1 акції - 3,35 грн.




Просмотров: 415
Другие новости