Компании

все компании

Львівська "Картонно-паперова компанія" наростила обсяг виробництва на 50%

15 грудня 2022 року, 11:41
ТОВ "Картонно-паперова компанія" (Львів), великий український виробник картонних гільз і санітарно-гігієнічної продукції, у січні-листопаді 2022 року збільшило обсяг виробництва на 50,2% порівняно з тим самим періодом 2021 року - до 1 млрд 076 млн грн.

Згідно з наданими агентству "Інтерфакс-Україна" статистичними даними асоціації "УкрПапір", у такий спосіб компанія ще трохи наростила темп приросту цього показника до аналогічного періоду минулого року (за підсумками 10 місяців приріст становив 49,4%).

У натуральних показниках компанія зберегла випуск паперу-основи для санітарно-гігієнічної продукції практично на торішньому рівні - 6,42 тис. тонн, при цьому наростивши випуск туалетного паперу в рулончиках на 41% - до 3,7 млн шт.

Випуск картонної продукції зріс незначно - до 24,2 тис. тонн.

Як повідомлялося з посиланням на статистику "Укрпапір", фабрика продовжувала працювати всі місяці від початку цього року, скоротивши випуск паперу та картону в березні (до березня-2021), однак у квітні вже перейшла до позитивної динаміки, яку зберегла і в наступні місяці.

"Картонно-паперова компанія" (до 2011 року - "Львівкартонопласт") випускає вироби та напівфабрикати з макулатурного картону (аркуші картону, куточки, гільзи), целюлози та переробленої макулатури (туалетний папір, рушники, серветки ТМ Papero).

У 2021 році компанія виробила продукцію на 782,7 млн грн - на 47% більше, ніж роком раніше.



По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 297
Другие новости