Компании

все компании

FDIC збільшить бюджет на 6,5% у 2023 році

15 грудня 2022 року, 09:01
Рада директорів Федеральної корпорації зі страхування депозитів (FDIC) США затвердила операційний бюджет на 2023 рік в обсязі $2,409 млрд, йдеться в повідомленні організації.

Таким чином, FDIC збільшить свої витрати на 6,5% порівняно з поточним роком.

"Додаткові ресурси в цьому бюджеті призначені для персоналу FDIC - для найму й утримання різноманітного пулу висококваліфікованих людей, необхідних агентству для виконання своєї місії, а також для інвестицій в ІТ для задоволення операційних потреб і потреб в інформаційній безпеці", - заявив в. о. голови корпорації Мартін Грюнберг, слова якого наведено в повідомленні.

Рада директорів схвалила штат корпорації на наступний рік у 6,31 тис. осіб. Таким чином, передбачається створення 220 нових посад, насамперед для здійснення банківського нагляду та виконання інших основних завдань FDIC.

Низка чинників особливо сильно впливають на потребу в додаткових експертах з безпеки та дотримання прав споживачів, зокрема зростаючий розмір і складність установ, контрольованих FDIC, ризики погіршення банківської системи в нинішньому невизначеному економічному середовищі, велика кількість інспекторів пенсійного віку та час, необхідний для підготовки нових працівників для їхньої заміни.

FDIC нещодавно досягла принципової угоди з профспілкою щодо нової трирічної угоди, в рамках якої передбачено підвищення зарплат співробітників, оскільки вища інфляція негативно вплинула на їхні доходи.

FDIC страхує депозити на суму до $250 тис. У системі страхування на кінець третього кварталу 2022 року брали участь майже 4,75 тис. комерційних банків і ощадних установ країни, а загальний обсяг фонду страхування депозитів становив $125,5 млрд.

теги: бюджет, FDIC



Просмотров: 240
Другие новости